جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 48567
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1395 - 09:12
    چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی:

    چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی خاتمه یافت/ این نمایشگاه با پنج هدف اصلی در حوزه های مختلف فعالیت موفقی داشت

    این نمایشگاه با هدف هم افزایی مجموعه های مردم نهاد در عرصه فضای مجازی از 24 بهمن تا 29 بهمن در بوستان گفتگو برگزار شد.

    چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی خاتمه یافت/ این نمایشگاه با پنج هدف اصلی در حوزه های مختلف فعالیت موفقی داشت

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ چهارمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی با هدف هم‌افزایی مجموعه‌های مردم نهاد در عرصه فضای مجازی، از۲۴ بهمن ماه در محل نمایشگاه‌های تخصصی بوستان گفتگو شروع به کار کرد. افتتاحیه این نمایشگاه روزشنبه 23 بهمن برگزار شد و به مدت 7 روز تا تاریخ 29 بهمن ماه در محل نمایشگاه بین المللی شهرداری تهران واقع در بوستان گفتگو ادامه داشت.

    این دوره از نمایشگاه داری شش بخش اصلی سایت‌های اینترنتی، فناوری‌های نوین اطلاعاتی، نشر دیجیتال و نرم‌افزارهای تلفن همراه (اپلیکیشن)، بازی‌های رایانه‌ای و بخش بین‌الملل است.این نمایشگاه توسط فعالان عرصه مجازی جبهه انقلاب اسلامی اداره شد و طبق سنوات گذشته اقشار مختلف جامعه از قبیل دانش آموزان، مجموعه اولیا و مربیان و نخبگان دانشگاهی، مخاطبان این نمایشگاه بودند.

    نشر دیجیتال و تلفن همراه شامل نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای و بسته‌های رایانه‌ای بود که برای دسترسی، نمایش، پخش و جستجوی محتوای دیجیتال همچون متن، صدا، فیلم و پویانمایی مورد استفاده قرار می‌گرفت.در این بخش شرکتها، موسسات و تشکل ها که نرم‌افزارهایی با موضوعیت تبلیغ، ترویج یا معرفی فرهنگ و ارزشهای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، اندیشه‌های امام و رهبری و فرهنگ ایثار و شهادت و موضوع بیداری اسلامی توسعه داده بودند، حضور داشتند.



    نرم‌افزارهای این بخش روی گوشی تلفن همراه یا تبلتها قابل اجرا بود و می‌توانستند به صورت مستقل یا با بهره‌گیری از سیستمهای مخابراتی با مخاطب ارتباط برقرار و ارائه خدمات و محتوا کنند.

    همچنین محتوای تلفن همراه، بازی و سرگرمی، ابزار توسعه و تولید محتوا برای تلفن همراه، و سامانه تلفن گویا از سایر عنوانهای این بخش به شمار می‌آمد.

    در بخش پایگاه‌های اینترنتی هم آنهایی که در زمینه‌های فرهنگی هنری، پایگاه‌های خدمات‌رسان و نیز وبلاگهای شخصی با موضوعات فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس، ارزشهای انقلاب اسلامی و اندیشه‌های امام و رهبری، بیداری اسلامی، جنگ نرم و فتنه فعالیت داشتند، حضور پیدا کرده بودند.


    ارائه دهندگان خدمات و محتوای الکترونیکی نظیر شبکه‌های اجتماعی و جوامع مجازی، اتاقها و تالارهای گفتگو، خدمات دهندگان وبلاگها و میکرو وبلاگها، ابزارهای مدیریت محتوا و پایگاه‌های اشتراک‌گذاری صدا و تصویر خبرگزاری و پایگاه‌های تحلیلی در این بخش حضور داشتند.همچنین در این بخش نمایشگاه تعدادی از سایتهای خبری و خبرگزاریهای رسمی کشورهای منطقه که بر سیاستهای روزمره کشورهای همسایه ایران و منطقه تاثیرگذار هستند، حضور داشتند تا زمینه معرفی آنها به فعالان سایبر داخلی جهت ارتباط‌گیری و اطلاع از اخبار و سیاستهای کشورهای منطقه فراهم شود.

    در بخش بازی و پویانمایی هم کلیه بازیهای رایانه‌ای و سرگرمیهای دیجیتال قابل اجرا بر روی رایانه یا کنسولهای بازی مختلف و همچنین شبیه‌سازهای متنوع با همان چارچوب موضوعیتی پیشین حضور داشتند.

    سرفصل فناوریهای نوین اطلاعات هم مربوط به بخشی بود که موسسات و شرکتهایی در زمینه زیرساختهای فضای مجازی اعم از اینترنت، سرور، سامانه‌های پیامکی، نرم‌افزارهای سایت و ... در آن حضور داشتند.


    بخش بین‌الملل هم بیشتر سایت های خبری و خبرگزاری های رسمی کشورهای منطقه که بر سیاستهای روزمره کشورهای همسایه ایران و منطقه تاثیرگذار هستند، دیده می‌شد.

    کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی هم دیگر بخشی بود که شامل چهار بخش اصلی می‌شد. قسمت اول بخش پذیرش بازدیدکنندگان، قسمت دوم معاینه کلینیک، قسمت سوم مصاحبه بالینی و نهایتا قسمت چهارم عصب شناسی فضای مجازی بود امسال برای نخستین بار در این کلینیک از ابزار معاینه هنجاریابی استفاده شده بود که میزان گرایش به بازیهای اینترنتی و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مخاطب را نشان می‌داد. عصب شناسی فضای مجازی هم به دنبال اندازه‌گیری سیگنالهای مغزی کاربران بر روی بازیهای رایانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی بود تا چنانچه از حد استاندارد خارج شده بود، به درمان آن بپردازد.

     

    نخستین هدف برگزاری این نمایشگاه، هم‌افزایی مجموعه‌های مردم نهاد در عرصه فضای مجازی اعلام شده و معرفی محتوای مناسب در عرصه فضای مجازی از دیگر اهداف این نمایشگاه است. ارتقاء سواد فضای مجازی و فرهنگ کاربری، سومین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی برشمرده شده که در این نمایشگاه دستاوردهای آن ارائه می‌شود.

    آینده ‌پژوهی فضای مجازی و معرفی فناوری‌های جدید، چهارمین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی و پنجمین هدف نیز مطالبه‌گری در حوزه فضای مجازی است که در نمایشگاه تعقیب خواهد شد. شبیه‌سازی آینده فضای مجازی و تور رسانه برای خانواده ها و اختصاص بخشی برای ارائه دستاوردهای تولید ملی از دیگر ویژگی‌های این نمایشگاه است. تونل هزارتوی رسانه، کلینیک سلامت فضای مجازی، رسانه تعاملی فام و اینترنت اشیاء، از دیگر بخش‌های در نظر گرفته شده در این نمایشگاه هستند.

    بیش از حدود ۳۰۰ غرفه در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفته بود؛

    در بخش پایگاه‌های اینترنتی حدود ۱۳۰ غرفه، در بخش نرم‌افزارهای چند‌رسانه‌ای و تلفن همراه ۶۰ غرفه، در بخش فناوری نوین اطلاعات ۲۵ غرفه و در بخش بازی و پویانمایی ۷۰ غرفه حضور فعالی خواهند داشت. عموم بازدیدکنندگان می‌توانستند از ساعت ۱۰ تا ۲۰ ایام برگزاری نمایشگاه از آن بازدید به عمل آورند. هیچ محدودیت سنی برای حضور علاقه‌مندان وجود نداشت. قابل ذکر است رونمایی‌های مختلفی از دستاوردهای دیجیتالی در روزهای برگزاری نمایشگاه انجام شد.

    سایت های خبری شرکت کننده در نمایشگاه رسانه های دیجیتال عبارتند از:مهر، تسنیم، فارس،598، عصر امروز، شورا پرس، تهران پرس،وارث،خبر آنلاین، الف،حامیان ولایت و ...

    اهداف برگزاری نمایشگاه از نگاه سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی

    محمد خراسانی زاده روز دوشنبه در نشست خبری چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از شهید احمد حاتمی یاد و اظهار کرد: مناسب است از شهید احمد حاتمی یاد کنیم که در حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام به شهادت رسید و پروژه ویژه انسان مجازی را برای سازمان سراج در دست اجرا داشت.

    وی به تاریخچه نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: نخستین نمایشگاه در سال 1391 در مصلی تهران و پس از آن دومین و سومین دوره با یاری شهرداری تهران در مجموعه نمایشگاهی بوستان گفتگو برپا شد.معاون ارتباطات سازمان فضای مجازی سراج با اشاره به تعیین دهه سوم بهمن برای برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال به صورت سالانه، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه توسط سازمان فضای مجازی سراج امسال در دهه سوم بهمن برگزار خواهد شد تا مجموعه های مختلف مردمی در حوزه فضای مجازی انقلاب اسلامی، فعالیت های خود را عرضه کنند.

    وی افزود: سازمان فضای مجازی سراج با کمک نهادهای مختلف حاکمیتی و مردم نهاد برای گسترش جناح مومن و انقلابی در فضای مجازی تلاش و این نمایشگاه را با همین هدف برگزار می کند.

    سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از شهرداری تهران و صدا و سیما به عنوان حامیان اصلی این نمایشگاه نام برد و تصریح کرد: نخستین هدف برگزاری این نمایشگاه، هم افزایی مجموعه های مردم نهاد در عرصه فضای مجازی علاوه بر آن، معرفی محتوای مناسب در عرصه فضای مجازی از اهداف این نمایشگاه است.وی گفت: ارتقای سواد فضای مجازی و فرهنگ کاربری سومین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی است و این نهضت که از جمله منویات رهبر معظم انقلاب به شورای عالی فضای مجازی بوده، در سال 95 در سراسر کشور توسط دفاتر استانی سازمان سراج و دیگر مجموعه ها دنبال شده است و در این نمایشگاه دستاوردهای آن ارائه می شود.

    خراسانی زاده ارائه آینده پژوهی فضای مجازی و معرفی فناوری های جدید را چهارمین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در عرصه فضای مجازی اگر چه دیر شروع کردیم، چندان عقب نیستیم و در برخی از عرصه ها جلوتر نیز هستیم و معرفی این عرصه، چهارمین هدف نمایشگاه است. پنجمین هدف نیز مطالبه گری در حوزه فضای مجازی است.

    سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از سیاست های اجرایی و عملیاتی این دوره از نمایشگاه سخن گفت و افزود: نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در دوره دوم با استقبال 120 هزار و دوره سوم با 90 هزار بازدید کننده روبرو بود که در میان نمایشگاه های مشابه، استقبال مناسبی است. از سوی دیگر ارتقای سواد فضای مجازی در تمام بخش های نمایشگاه جاری است و کودکان و نوجوانان در کنار پدران و مادران از نمایشگاه استفاده می کنند.

    وی به حضور کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرام در این نمایشگاه برای معرفی و ارائه فعالیت های خود خبر داد و تاکید کرد: یکی از ویژگی های خاص این نمایشگاه، حضور کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی در نمایشگاه است و در این نمایشگاه، فرصت حضور رسانه های غیر رسمی فراهم شده زیرا این نمایشگاه، تریبونی برای کسانی است که تریبون دیگری در اختیار ندارند.

    خراسانی زاده از حضور حامیان استارت آپ ها در این نمایشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر حضور استارت آپ ها حامیان ایده ها و استارت آپ ها نیز در این نمایشگاه حضور دارند و محل مناسبی برای جذب حمایت خواهد بود. مسابقه امنیت فضای مجازی نیز مانند سال گذشته برگزار و هر روز یک سوال برای بازدیدکنندگان مطرح می شود.وی از اعلام مجدد جایزه اجرای حکم سلمان رشدی در نمایشگاه چهارم سخن گفت و اظهار داشت: در نمایشگاه سوم رسانه های دیجیتیال انقلاب اسلامی، جوایزی برای اجرای حکم امام راحل درباره سلمان رشدی اعلام شد و امسال این روند ادامه دارد و موسسات و مجموعه های مختلف شرکت کننده، جوایز جدیدی برای اجرای این حکم اعلام می کنند.

    خراسانی زاده از شبیه سازی آینده فضای مجازی و تور رسانه برای خانواده ها خبر داد و گفت: ایجاد بخشی برای ارائه دستاوردهای تولید ملی از دیگر ویژگی های این نمایشگاه است زیرا حمایت از تولید ملی از وظایف اصلی این نمایشگاه و سازمان سراج است.

    مهدی قمی دبیر اجرایی چهارمین دوره نمایشگاه‌های رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی نیز درباره تعداد غرفه‌های این دوره از نمایشگاه رسانه دیجیتال انقلاب اسلامی تصریح کرد: متاسفانه به علت محدودیت جا، بیشتر از حدود 300 غرفه در اختیار شرکت کنندگان قرار نگرفته است؛ در بخش پایگاه‌های اینترنتی حدود 130 غرفه، در بخش نرم‌افزارهای چند‌رسانه‌ای و تلفن همراه 60 غرفه، در بخش فناوری نوین اطلاعات 25 غرفه و در بازی و پویانمایی 70 غرفه حضور خواهند داشت.

    قمی متذکر شد: به سبب محدودیت فضای کافی زمان ثبت‌نام از متقاضیان را کوتاه‌تر کردیم و بیش از 300 غرفه نتوانستند در این دوره حضور پیدا کنند.

    وی با بیان زمان بازدید از نمایشگاه از 10 تا 20 ایام برگزاری، گفت: امسال نگاه ویژه‌ای نسبت به حضور پررنگ دانش‌آموزان خواهیم داشت و از دانش‌آموزان و مدارس برای حضور دعوت کرده‌ایم؛ طبق برنامه‌ریزی، دختران دانش‌آموز از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر و پسران از ساعت 13 تا 15 از این نمایشگاه بازدید می‌کنند.دبیر اجرایی چهارمین دوره نمایشگاه‌های رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی تاکید کرد: هیچ محدودیت سنی برای حضور علاقه‌مندان وجود ندارد و در روزهای نمایشگاه از دستاوردهای دیجیتالی رونمایی می شود.

     

    رویکرد جدید غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی در چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی/رونمایی از بخش جدید عصب شناسی فضای مجازی در نمایشگاه

    احمدرضا متین فر مسئول غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی در گفت وگو با ستاد خبری چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در خصوص برنامه های غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی اظهار داشت:  سال گذشته برای نخستین بار کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی با محوریت ترک اعتیاد فضای مجازی در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی شروع به کار کرد که خوشبختانه با استقبال عمومی بی نظیری مواجه گردید.

    وی در ادامه افزود: هدف از برگزاری این کلینیک این بود که به مخاطبین و هموطنان این پیام را برساند که فضای مجازی تعاملی است و موجب انتقال اطلاعات به مغز می شود و در نتیجه این اطلاعات منجر به تولید ذهنی می شود.

    مسئول غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی با اشاره به این که محتوای صحیح و درست و به معنای واقعی مدیریت زمان و مکان و مدیریت نیاز در فضای مجازی را به بازدیدکنندگان آموزش دادیم، خاطرنشان کرد: بعضا مشاهده شده است که در فضای مواجه انسان با پدیده غیرعادی، ممکن است که موجب بیماری شود. فضای مجازی هم از این مسئله مستثنی نیست. کلینیک سلامت فضای مجازی، محلی برای درمان این بیماری درنظر گرفته شده است که مراجعه کنندگان می توانند از این فضا استفاده کنند.

    متین فر در ادامه تصریح داشت: کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی از چهار بخش اصلی تشکیل شده است. قسمت اول بخش پذیرش بازدیدکنندگان است. قسمت دوم معاینه کلینیک است که امسال برای نخستین بار از ابزار معاینه هنجاریابی استفاده شده است که میزان گرایش به بازی های اینترنتی و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مخاطب را نشان می دهد.

    وی گفت: قسمت سوم کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی به مصاحبه بالینی مراجعه کنندگان اختصاص پیدا می کند که در این قسمت سطح سلامت ذهن ارزیابی می شود و مشاوره می شوند. امسال یکی از ویژگی های منحصربه فرد کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی، عصب شناسی فضای مجازی است که برای نخستین بار در سطح کشور رونمایی می شود که ما سیگنال های مغزی کاربران را بر روی بازی های رایانه ای و شبکه های اجتماعی را اندازه گیری کنیم که چنانچه از استاندارد خارج شده است، در همین غرفه درمان کنیم.

     مسئول غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی همچنین درباره جامعه هدف و سطح سنی بازدیدکنندگان از این غرفه گفت: جامعه هدف این غرفه نوجوانان و جوانان است. این قشر از جامعه که بیشتر از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، می توانند از امکانات این غرفه استفاده کنند. البته تعاملی که سازمان فضای مجازی سراج با آموزش و پرورش انجام داده است، از مدارس دعوت شده است که در دو نوبت صبح و بعدازظهر به نمایشگاه مراجعه کنند.

    متین فر به خانواده ها توصیه کرد که به همراه فرزندان خود از چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی و به خصوص غرفه کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی بازدید به عمل آورند.

    این نمایشگاه همچنین،دارای غرفه بازی های رایانه ای نیز بود که استقبال از آن برای عموم آزاد بود.

     

    تصاویری از فعالیت سایت های مختلف در چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما